Сајбер интегритет во јавната администрација 7

Конференција „Сајбер интегритет во јавната администрација“

ИМПЕТУС – Центар за интернет, развој и добро управување Ве поканува на меѓународна конференција на тема „Сајбер интегритет во јавната администрација“.

17 март 2023 | 10 часот
х. Лимак, ул. „Железничка”, бр. 31, Скопје

Овој настан е организиран со огромна поддршка на Министерство за надворешни работи, Комонвелт и развој при Обединетото Кралство (FCDO UK) и DCAF – Женевскиот центар за управување со безбедносниот сектор, a во соработка со Државната комисија за спречување на корупцијата.

Регистрација на учесници е од 9:30 до 10:00 часот.

Овде може да ја видите агендата на настанот.

Similar Posts