Конференција „Сајбер интегритет во јавната администрација“
|

Конференција „Сајбер интегритет во јавната администрација“

ИМПЕТУС – Центар за интернет, развој и добро управување Ве поканува на конференција на тема „Сајбер интегритет во јавната администрација“. 17 март 2023 | 10 часот | х. Лимак

End of content

End of content