Конференција „Сајбер интегритет во јавната администрација“
|

Конференција „Сајбер интегритет во јавната администрација“

ИМПЕТУС – Центар за интернет, развој и добро управување Ве поканува на конференција на тема „Сајбер интегритет во јавната администрација“. 17 март 2023 | 10 часот | х. Лимак

ПОКАНА ЗА ЈАВНА ПРОМОЦИЈА НА ИСТРАЖУВАЊЕ

ПОКАНА ЗА ЈАВНА ПРОМОЦИЈА НА ИСТРАЖУВАЊЕ

Почитувани, Имаме чест и задоволство да Ве покaниме на презентација на истражувањето “Мониторинг на странското влијание врз медиумските содржини во процесот на…

End of content

End of content