fbpx
 • Директор на Програма за Приватност и Интернет

  Директор на Програма за Приватност и Интернет

  Лилјана Пецова – Илиеска, магистер по филолошки науки и Програмски Директор на Програма за Приватност и Интернет во рамки на „ИМПЕТУС“. Во моментов работи како проектен координатор на регионален проект во рамки на Фондацијата Метаморфозис, со тематски осврт кон добро

  Директор на Програма за безбедност

  Директор на Програма за безбедност

  Кире Бабаноски, Директор на Програма за безбедност во рамки на „ИМПЕТУС“, доктор на науки од областа на безбедноста, моментално е доцент на Факултетот за безбедносни науки, МИТ Универзитет – Скопје, одговорен за предметите Национална безбедност, Тероризам, Криминалистика и Форензика. Тој

  Директор на Програма за Добро владеење и Човекови права

  Директор на Програма за Добро владеење и Човекови права

  Томе Шекерџиев е магистер по споредбено уставно право. Од 2017 година е менаџер на проект при Канцеларијата за демократски институции и човекови права (ОДИХР) на Организацијата за безбедност и соработка во Европа (ОБСЕ). Претходно, осум години ја извршуваше позицијата на

  Директор на Програма за Развој на млади

  Директор на Програма за Развој на млади

  Фросина Кипријановска, дипломира на Филолошкиот факултет, но нејзината работа во многу невладини организации ја мотивира да има не само неформално, туку и формално образование што може да го користи за време на нејзината работа со едукација на деца и млади.

  Административно – Финансиски Директор

  Административно – Финансиски Директор

  Административно – финансиски директор во ИМПЕТУС. Има дипломирано економија на универзитот „Свети Кирил и Методиј“ во Скопје. Најголемиот дел од нејзиното, повеќе од 10 годишно, работно искуство е како Административно финансиски менаџер на странски проекти финансирани од ОБСЕ, Светска банка,