fbpx
Административно Финансиски Директор
Лилјана Цекиќ Лазоровска

Административно – финансиски директор во ИМПЕТУС. Има дипломирано економија на универзитот „Свети Кирил и Методиј“ во Скопје. Најголемиот дел од нејзиното, повеќе од 10 годишно, работно искуство е како Административно финансиски менаџер на странски проекти финансирани од ОБСЕ, Светска банка, УСАИД, ЕУ, НЕД, Германска, Холандска и Британска Амбасада. Нејзините одоговорности во ИМПЕТУС вклучуваат административни работи и евиденција на трошоци, како и подготовка на финансиски извештаи за проектите.